Δρόμος Jianchuan, Minhang Distrcit, Σαγκάη, Κίνα
Αρχική Σελίδα

Shanghai Runningfilter Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Αισθητή πολυεστέρας τσάντα φίλτρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αισθητή πολυεστέρας τσάντα φίλτρων για τις πωλήσεις
Ο χρόνος παράδοσης είναι γρήγορος, και πολύ σημαντικός: η σταλμένη αντιστοιχία προϊόντων πάντα η διαταγή. Τους εμπιστεύομαι επειδή δεν έχω απογοητευθεί ποτέ με τους.

—— Jerry

Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— τριαντάφυλλο

Клещи понравились, опробовал в работе-автомат, переключает только вкл-откл! Надеюсь прослужат долго, пока впечатления отличные!

—— Σλάβικα

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Co. της Σαγκάη Runningfilter, ΕΠΕ που είναι μια από την οδήγηση & τις επαγγελματικές επιχειρήσεις στα προϊόντα διήθησης & χωρισμού σκόνης στην Κίνα. Τι κάνουμε είναι ότι δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να πάρουμε μαζί τη σκόνη από τον αέρα για να προστατεύσει το ανθρώπινο περιβάλλον διαβίωσης οντων φρέσκο & καθαρό για να εξυπηρετήσουν τις επιχειρήσεις που που χρειάζονται τα μέρη συστημάτων φίλτρων τσαντών και τα σχετικά προϊόντα. Η επιχείρησή μας έχει έξι γραμμές παραγωγής τρυπημένου με διατρητική μηχανή του βελόνα αισθητού εξοπλισμού, εκατοντάδες των ράβοντας μηχανών τσαντών φίλτρων, 300 εκατό υφαίνοντας εξοπλισμοί φίμπεργκλας. Έχουμε την άριστη & επαγγελματική ομάδα εργασίας στη μετάβαση στην τεχνική δοκιμή διήθησης και τον ποιοτικό έλεγχο. Τα προϊόντα τσαντών επιχείρησής μας και φίλτρων έχουν κερδίσει μια καλή φήμη στα τοπικά και στο εξωτερικό πρόσφατα έτη.

   

  Η βελόνα μας τρύπησε τα πιλήματα με διατρητική μηχανή που συμπεριλαμβανομένου του πολυεστέρα, του πολυπροπυλενίου, ακρυλικός, aramid, P84, της ίνας υάλου, PTFE, και των πολυ-ινών, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στους τομείς χωρισμού & διήθησης σκόνης. Μπορούμε να κάνουμε το ύφασμα τσαντών φίλτρων στη θεραπεία του νερού & του απωθητικού, αντιστατικού, PTFE επιστρώματος πετρελαίου, τεφλόν εγκυμοσύνη λατέξ, ελασματοποίηση μεμβρανών PTFE, πυρίτιο & γραφικός και ούτω καθεξής. Οι επαγγελματικοί ράβοντας εργαζόμενοι τσαντών φίλτρων μας μπορούν επίσης να σας εγγυηθούν και να παρέχουν οι καλύτερες τσάντες ποιοτικών φίλτρων. Συγχρόνως κάνουμε τα κλουβιά τσαντών φίλτρων χάλυβα άνθρακα & τα κλουβιά τσαντών φίλτρων ανοξείδωτου για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών μας.

   

  Shanghai Runningfilter Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Το Runningfilter παρέχει την περισσότερη τσάντα φίλτρων ποικιλίας, το ύφασμα φίλτρων, το κλουβί φίλτρων και κάποιο venturi στο δυσκολότερο των εργασιών.

   

  Τσάντα φίλτρων:

  Είμαστε δεσμευμένοι στην παραγωγή πολύ τον καλύτερου στον εξειδικευμένο εξοπλισμό τσαντών φίλτρων. Η τρέχοντας τσάντα φίλτρων με το περισσότερο υλικό ποικιλίας andsmooth που σχεδιάζεται μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας, που κυμαίνονται από την τραχιά χρήση στη βιομηχανία τσιμέντου, τη διαβρωτικές αποκομιδή αερίου και την κατεργασία ύδατος αποβλήτων.

   

   

  Ύφασμα φίλτρων:

  Το τρέχοντας ύφασμα φίλτρων είναι αφαίρεση σκόνης και υγρό υλικό σύμφωνα με τους διαφορετικούς βιομηχανικούς και να εξαγάγει σκοπούς, όπως τον πολυεστέρα, Aramide, ΜΑΔ, P84, PTFE, φίμπεργκλας, PP, PE, νάυλον ανάλογα με τις ανάγκες σας.

   

   

  Συναρμολογήσεις της τσάντας φίλτρων:

  Υπάρχει κλουβί φίλτρων, venturi, καλύμματα, γάντζος για τις μιας στάσης αγορές σας.

   

  «Προσανατολισμένος στους πελάτες, πιστώστε πρώτα». Προσπαθούμε να βελτιώσουμε συνεχώς τα προϊόντα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που οι πελάτες αναγνωρίζουν και εκτιμούν. Το αποτέλεσμα μας δίνει μια ακλόνητη πίστη στο τρέξιμο και τη δυνατότητά μας να πετύχουμε.

   

  Εάν οποιοδήποτε OEM/ODM, παρακαλώ μας έρχεται σε επαφή με.

   

   

 • Ε & Α

  Πληροφορ'ιών σχετικά με τις προσλήψεις

  Η επιχείρηση Runningfilter έχει μια ειδική τεχνική ομάδα για να παρέχει την ειδική λύση φίλτρων για τους διαφορετικούς βιομηχανικούς και όρους μεταλλείας. Συγχρόνως, σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, μπορούμε να προσαρμόσουμε όλα τα είδη προϊόντων φίλτρων για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών, ώστε να επιτευχθούν η υπηρεσία πρώτα, η εξασφάλιση ποιότητας και η ικανοποίηση πελατών.

  Συνειδητοποιούμε ότι το κτήριο εμπορικών σημάτων προέρχεται από τη συνεχή επένδυση στην Ε&Α και τα ταλέντα. Και για να επιτύχει το στόχο το πρώτης τάξεως εμπορικό σήμα της βιομηχανίας διήθησης,

  προσκαλούμε ειλικρινά όλα τα σημαντικά πρόσωπα που συμμετέχουν στην πώληση, την έρευνα και να αναπτυχθούν, εμπορικός για να μας ενώσουν.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Runningfilter Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Amily Li

Τηλ.:: 86-021-54710019

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

σκόνη σάκους συλλογής φίλτρων

Πτυχωμένη σκόνης συλλεκτών φίλτρων τσαντών μεγάλη φίλτρων ζημία κούρασης περιοχής χαμηλή

Ο συλλέκτης σκόνης υφασμάτων ΜΑΔ τοποθετεί την κανονική οξείδωση για την αποτέφρωση αποβλήτων σε σάκκο

450gsm κάλτσες συλλεκτών σκόνης, τσάντες 2100μM διήθησης σκόνης ακρίβεια φιλτραρίσματος

Οι τσάντες φίλτρων συλλεκτών σκόνης σκονών άνθρακα, ακρυλικές τσάντες φίλτρων μικρού ανάμιξαν ομοιόμορφα το προστατευτικό στρώμα

Υγρά φίλτρο τσάντα

Επαναχρησιμοποιήσιμη Baghouse φίλτρων τσαντών υψηλή υδρόλυση συμβατότητας ιξώδους ευρεία χημική ανθεκτική

Υγρή τσάντα φίλτρων τροφίμων, βελόνα πολυπροπυλενίου καλτσών φίλτρων μικρού που τρυπιέται με διατρητική μηχανή αισθητή

100 300 μικρού τροφίμων βαθμού υφάσματος νάυλον φίλτρων τσαντών άσπρη ρύθμιση θερμότητας χρώματος μετα

Βιομηχανική Monofilament υγρή οικονομική εκτεταμένη διάρκεια ζωής τσεπών τσαντών φίλτρων Washable

Αισθητή πολυεστέρας τσάντα φίλτρων

Νάυλον νερό 5 τσαντών φίλτρων τσιμέντου να πιέσει με μαγγάνι 100 μικρού επεξεργασία επιφάνειας

200 300 κάλτσα φίλτρων 400 μικρού, 50 μικρό τσαντών υψηλή ζωή υπηρεσιών Voidage μακριά

ο πολυεστέρας συνήθειας φίλτρων χαμηλής θερμοκρασίας αισθάνθηκε την τσάντα φίλτρων, αντι οξύ καλτσών φίλτρων 10 μικρού

Αισθητή φλόγα τσαντών φίλτρων νερού HEPA ενός μικρού πολυεστέρας - υψηλή πυκνότητα επεξεργασίας καθυστερούντω

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας σκόνη σάκους συλλογής φίλτρων προμηθευτής. © 2019 - 2020 dust-collectorfilterbags.com. All Rights Reserved.